Medus kūka ar plūmju ievārījuma krēmu
Foto: Shutterstock
4.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
2 ĒK
2 gab.
1 TK
2 glāzes

Tradicionālā medus kūka ar Kaukāza plūmju ievārījumu un skābo krējumu.

Visu (1 gl. cukura, 100 g sviesta, 2 karotes medus, 2 olas, 1 TK sodas) samaisa viendabīgā masā un vāra līdz brūnai krāsai, nepārtraukti maisot.

Tad pieber divas glāzes miltu un iemaisa. Sadala mīklu 6-9 daļās.

Cepamo veidni ieziež ar eļļu, izlīdzina pannā vienu mīklas kārtu un cep līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī 7-9 minūtes. Tad izņem no veidnes un cep nākamo ripu, līdz visas izceptas

Pildījumam: skābs krējums, cukurs un Kaukāza plūmju ievārījums jāsamaisa viendabīgā masā.

Iesūtīja: kristii

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form