Foto: Shutterstock
Tradicionālā medus kūka ar Kaukāza plūmju ievārījumu un skābo krējumu.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
1 glāzecukurs100 gsviests2 ĒKmedus2 gab.olas1 TKsoda2 glāzesmilti

Sagatavošana

1

Visu (1 gl. cukura, 100 g sviesta, 2 karotes medus, 2 olas, 1 TK sodas) samaisa viendabīgā masā un vāra līdz brūnai krāsai, nepārtraukti maisot.

2

Tad pieber divas glāzes miltu un iemaisa. Sadala mīklu 6-9 daļās.

3

Cepamo veidni ieziež ar eļļu, izlīdzina pannā vienu mīklas kārtu un cep līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī 7-9 minūtes. Tad izņem no veidnes un cep nākamo ripu, līdz visas izceptas

4

Pildījumam: skābs krējums, cukurs un Kaukāza plūmju ievārījums jāsamaisa viendabīgā masā.

Iesūtīja: kristii

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!