Melleņu kompots bez karsēšanas
Foto: DELFI
Loading...
Sastāvdaļas
1.5 kg
200-300 g

Melleņu kompots bez karsēšanas - labi glabājās līdz nākamai ražai!

Pagatavo cukura sīrupu, savārot cukuru ar ūdeni, līdz cukur izkusis un sīrups ir verdošs.

Mellenes pārlej ar karsto sīrupu un taisa burkas ciet!

Mellenēm ir labas antibakteriālās īpašības! Ir pārbaudīts - kompots labi glabājās līdz nākamai ražai!

Iesūtīja: Svin

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form