45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
150 gsviests vai margarīns100 mlcukurs300 mlmilti1 TKcepamais pulveris2 gab.paciņas mellenes200 mlkrējums1 gab.ola50 mlcukurs1 TKvaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Mīkla: sajauc sviestu ar cukuru, pievieno miltus un cepamo pulveri.
2
Ar sviestu/margarīnu ieziež cepamo trauku un liek tajā mīklu. Cep 10 minūtes 200*grādos. Izņem ārā, ieber ogas (cepu no veikalā pirktām saldētām mellenēm - 2 paciņas,) un ogām pāri pārlej krējuma masu. Un cep vēl 20 minūtes.
3
Kad gatavs, izņem ārā, ļauj lai atdziest un tad ēd ar lielam karotēm un saldējumu/vaniļas mērci. Pēc izvēles var klāt vēl piedzert pienu.
Iesūtīja: Pata
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit