Foto: Shutterstock
Melleņu pīrāgs ar krējuma mērci - ēd ar lielam karotēm un saldējumu vai vaniļas mērci.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
150 gsviests vai margarīns100 mlcukurs300 mlmilti1 TKcepamais pulveris2 gab.paciņas mellenes200 mlkrējums1 gab.ola50 mlcukurs1 TKvaniļas cukurs

Sagatavošana

1

Mīkla: sajauc sviestu ar cukuru, pievieno miltus un cepamo pulveri.

2

Ar sviestu/margarīnu ieziež cepamo trauku un liek tajā mīklu. Cep 10 minūtes 200*grādos. Izņem ārā, ieber ogas (cepu no veikalā pirktām saldētām mellenēm - 2 paciņas,) un ogām pāri pārlej krējuma masu. Un cep vēl 20 minūtes.

3

Kad gatavs, izņem ārā, ļauj lai atdziest un tad ēd ar lielam karotēm un saldējumu/vaniļas mērci. Pēc izvēles var klāt vēl piedzert pienu.

Iesūtīja: Pata

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!