Sastāvdaļas
Sagatavošana
Baltajam biskvītam. Olas, sakuļ ar krējumu, rīvētu citrona miziņu un cukuru. Tad iemaisa miltus un dzēstu sodu (soda dzēsta ar 1 TK etiķa 9 %).
Brūnajam biskvītam: olas, sakuļ ar krējumu un cukuru. Tad iemaisa miltus, dzēstu sodu un kakao.
Kārtas izcep un sagriež kārtās.
Krēms: Skābo krējumu sakuļ ar nedaudz cukuru, vaniļas cukuru un citrona miziņu. Samaisa ar putukrējumu (saldo krējumu saputo ar nedaudz cukuru).
Avenes atsaldē un lieko sulu notecina.
Glazūra: uzkarsē saldo krējumu ar cukuru un uzlej šokolādei. Izmaisa un atdzesē.
Uz pirmās, brūnās biskvīta kārtas liek tikai avenes, tad gaišo biskvīta kārtu piesūcina ar aveņu sulu un liek krēmu.
Tad atkal brūnais biskvīts, avenes, gaišais biskvīts, krēms utt. Pēdējā kārta tikai krēms. Tad pārlej glazūru un pārkaisa sasmalcinātus riekstus.
Iesūtīja: bibiiii