
Loading...
Sastāvdaļas
meža gaļa (labāk ar kaulu)
meža gaļa (labāk ar kaulu) kartupeļi
kartupeļi zaļie zirnīši
zaļie zirnīši paprika
paprika burkāni
burkāni1 gab.
1 gab. bundža tomāti savā sulā (sagriezti)
bundža tomāti savā sulā (sagriezti)1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols1 gab.
1 gab. asais pipars
asais pipars sāls
sālsViekārši pagatavojama meža gaļas - dārzeņu zupa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Uzvāra buljonu no gaļas, sāls, asiem pipariem un pievieno veselu sīpolu. Kad gaļa gatava, izņem no katla un buljonu nokāš.
Buljonā liek ripiņās sagrieztu burkānu, sagrieztu papriku, kartupeļus, zaļos zirnīšus un beigās tomātus savā sulā.
Kad visi dārzeņi mīksti, pievieno zupai gabaliņos sagrieztu buljonā iepriekš vārīto meža gaļu. Kad zupa uzmet burbuli, tā ir gatava.
Pasniedz ar saldo krējumu.
Iesūtīja: Aija
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.