Mīdijas ar kraukšķiem
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Recepti iesaka Linda Vilmansone. Mīdijas var ēst ne tikai ar mērci un bageti. Šādi pagatavotas, tās garšos pat tiem, kas jūras veltes pārāk nemīl, un tas būs lielisks papildinājums atspirdzinošam kokteilim aperitīvā, teic Linda.

Mīdijas 5 minūtes novāra karstā buljonā.

Atvērtas mīdijas izkārto uz cepamās plātnes, kas izklāta ar cepamo papīru.

Nelielā katliņā uz lēnas uguns izkausē sviestu.

Pagatavo rīvmaizes maisījumu. Smalki sakapā pētersīļus, ķiploku daiviņas. Pievieno timiāna lapiņas un sajauc ar rīvmaizi.

Ar smalko rīvi nomizo citrona miziņas un pievieno rīvmaizes maisījumam. Pievieno arī izkausēto sviestu. Pēc garšas pievieno arī šķipsniņu sāls.

Uz katras mīdijas uzpilina citronu sulu un pāri karto 1 karoti kraukšķu maisījumu.

Liek cepties 200 grādu karstā krāsnī 5 minūtes, līdz rīvmaize kraukšķīga. Ēd karstas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form