Načos plate
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g Malta liellopa gaļa
Malta liellopa gaļa
1 gab.
1 gab. Santa Maria Tex Mex tako garšvielu maisījums
Santa Maria Tex Mex tako garšvielu maisījums
100 ml
100 ml ūdens
ūdens
1
1 iepakojums Santa Maria Tex Mex kukurūzas čipsu ar sāli
iepakojums Santa Maria Tex Mex kukurūzas čipsu ar sāli
100 g
100 g rīvēts siers
rīvēts siers
Dārzeņi pēc patikas:
 
kukurūza
kukurūza
 
ķiploki
ķiploki
 
paprika
paprika
 
pupiņas
pupiņas
Garnējumam:
 
Santa Maria Tex Mex gvakamoles dip mērce
Santa Maria Tex Mex gvakamoles dip mērce
 
Santa Maria Tex Mex sarkano tomātu salsa
Santa Maria Tex Mex sarkano tomātu salsa
 
Santa Maria Tex Mex Čedaras siera mērce
Santa Maria Tex Mex Čedaras siera mērce
 
Santa Maria Tex Mex dzeltenais čili
Santa Maria Tex Mex dzeltenais čili
 
sakapāts sīpols
sakapāts sīpols
  • Dažādas uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pasaules Virtuve
  • Načos plate - uzkoda, ko pasniegt draugiem vienojoties kopīgās sarunās.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Apcep malto gaļu eļļā. Pievieno garšvielu maisījumu, ūdeni un izvēlētos dārzeņus.

    Samaisa un ļauj vārīties bez vāka 5-10 minūtes, līdz šķidrums iztvaiko.

    Izklāj kukurūzas čipsus un malto gaļu uz 4 karstumizturīgiem šķīvjiem. Pārkaisa ar rīvētu sieru, 2-3 minūtes karsē 200°C temperatūrā, līdz siers izkūst.

    Pasniedz ar gvakamoli un citām piedevām.

    Avots: Santa Maria

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form