Neceptā biezpiena kūka ar mellenēm un šokolādes cepumu pamatni
Foto: Veronika Ļevša
Loading...
Sastāvdaļas

Šokolādes cepumu pamatne, sulīgas melleņogas un maigs biezpiena krēms - debešķīgs garšu salikums! Pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Gatavo pamatni. Cepumus sablendē ar sviestu viendabīgā masā un pieblietē kūkas formas apakšā ar tasīti vai karotes gludo pusi. Liek ledusskapī.

Neceptā biezpiena kūka ar mellenēm un šokolādes cepumu pamatni
Foto: Veronika Ļevša

Gatavo pildījumu. Biezpienu ar krējumu, cukuru un kokosriekstu skaidiņām sablendē viendabīgā masā. Mellenes sablendē un iemaisa biezpiena krēmā. Iemaisa iepriekš uzbriedinātu un karsta ūdens peldē izkausētu želatīnu.

No ledusskapja ņem ārā formu, lej biezpiena krēmu virsū cepumu pamatnei. Liek formu atpakaļ ledusskapī.

Neceptā biezpiena kūka ar mellenēm un šokolādes cepumu pamatni
Foto: Veronika Ļevša

Gatavo melleņu želejas kārtu. Mellenes liek katliņā, pievieno cukuru, ūdeni un vāra, līdz masa sāk burbuļot. Nogriež liesmu, sablendē masu un iztrin caur sietu. Iemaisa uzbriedinātu un ūdens peldē izkausētu želatīnu.

Neceptā biezpiena kūka ar mellenēm un šokolādes cepumu pamatni
Foto: Veronika Ļevša

Izņem kūku no ledusskapja, lej virsū melleņu želejas kārtu un izlīdzina. Liek ledusskapī uz 4-5 stundām vai uz nakti.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form