"Dažkārt gardākie ēdieni ir tie, kas ir visvienkāršāk pagatavojami. Nūdeles ir demokrātisks ēdiens, kas garšo gan bērniem, gan pieaugušajiem, turklāt sniedz sāta izjūtu," stāsta jaunatvērtā Jūrmalas restorāna Laivas šefpavārs Jānis Eislers, piedāvājot vienkāršu recepti no senas pavārgrāmatas.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
400 gnūdeles1 glāzetomātu biezenis1 sīpols2 ĒKsviests2 ĒKrīvēts siers nedaudz majorāns un sāls2 olas2 ĒKeļļa
Sagatavošana
1
Sālsūdenī novāra nūdeles, nokāš un uzliek uz sieta notecināties.
2
Sakuļ olas, pielej kausētu sviestu, pievieno smalki sagrieztus, sviestā apceptus sīpolus, tomātu biezeni, sarīvētu sieru, nedaudz majorāna un mazliet ūdens.
3
Visu samaisa, liek bļodā un atdzesē.
4
Masu sagriež šķēlēs, veidojot plācenīšus vai kotletes, cep sviestā vai eļļā.
5
Pasniedz ar zaļumiem un mārrutku mērci.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit