Neparastie nūdeļu plācenīši
Foto: Shutterstock
2.0000 1
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Dažkārt gardākie ēdieni ir tie, kas ir visvienkāršāk pagatavojami. Nūdeles ir demokrātisks ēdiens, kas garšo gan bērniem, gan pieaugušajiem, turklāt sniedz sāta izjūtu," stāsta jaunatvērtā Jūrmalas restorāna Laivas šefpavārs Jānis Eislers, piedāvājot vienkāršu recepti no senas pavārgrāmatas.

Sālsūdenī novāra nūdeles, nokāš un uzliek uz sieta notecināties.

Sakuļ olas, pielej kausētu sviestu, pievieno smalki sagrieztus, sviestā apceptus sīpolus, tomātu biezeni, sarīvētu sieru, nedaudz majorāna un mazliet ūdens.

Visu samaisa, liek bļodā un atdzesē.

Masu sagriež šķēlēs, veidojot plācenīšus vai kotletes, cep sviestā vai eļļā.

Pasniedz ar zaļumiem un mārrutku mērci.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form