Foto: Shutterstock
Noras mandeļu kūka būs vēl gardāka, ēdot to nākamajā dienā.
50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
200 gmandeles4 ĒKsaldais krējums200 gsviests (kausēts)200 gcukurs250 gmilti200 mlsaldais krējums220 gcukurs4 gab.olas1 gab.mazā paciņa cepamā pullvera125 gsviests (mīksts)

Sagatavošana

1

Pirmās četras sastāvdaļas samaisa un noliek malā - šitā ir kūkas virsa. (200 g mandeles (piemēram 100 g šķēlītes 100 g kapātas mandeles vai arī tikai šķēlītes)

2

Pārējās sastāvdaļas ar mikseri samaisa viendabīgā mīklā, lej uz plāts, kas apklāta ar cepampapīru, cep iepriekš uzkarsētā krāsnī (180 grādi) 15 minūtes zemākajā "plauktā".

3

Vienmērīgi izlīdzina uz kūkas virsas mandeļu masu un cep pie tās pašas temperatūras vēl 15 minūtes (nu jau cepeškrāsns vidū).

4

Otrā rītā, kad kārtīgi atdzisusi, garšo vēl labāk!

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!