Noras mandeļu kūka
Foto: Shutterstock
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Noras mandeļu kūka būs vēl gardāka, ēdot to nākamajā dienā.

Pirmās četras sastāvdaļas samaisa un noliek malā - šitā ir kūkas virsa. (200 g mandeles (piemēram 100 g šķēlītes 100 g kapātas mandeles vai arī tikai šķēlītes)

Pārējās sastāvdaļas ar mikseri samaisa viendabīgā mīklā, lej uz plāts, kas apklāta ar cepampapīru, cep iepriekš uzkarsētā krāsnī (180 grādi) 15 minūtes zemākajā "plauktā".

Vienmērīgi izlīdzina uz kūkas virsas mandeļu masu un cep pie tās pašas temperatūras vēl 15 minūtes (nu jau cepeškrāsns vidū).

Otrā rītā, kad kārtīgi atdzisusi, garšo vēl labāk!

Iesūtīja: Nora

Comment Form