50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
200 gmandeles4 ĒKsaldais krējums200 gsviests (kausēts)200 gcukurs250 gmilti200 mlsaldais krējums220 gcukurs4 gab.olas1 gab.mazā paciņa cepamā pullvera125 gsviests (mīksts)
Sagatavošana
1
Pirmās četras sastāvdaļas samaisa un noliek malā - šitā ir kūkas virsa. (200 g mandeles (piemēram 100 g šķēlītes 100 g kapātas mandeles vai arī tikai šķēlītes)
2
Pārējās sastāvdaļas ar mikseri samaisa viendabīgā mīklā, lej uz plāts, kas apklāta ar cepampapīru, cep iepriekš uzkarsētā krāsnī (180 grādi) 15 minūtes zemākajā "plauktā".
3
Vienmērīgi izlīdzina uz kūkas virsas mandeļu masu un cep pie tās pašas temperatūras vēl 15 minūtes (nu jau cepeškrāsns vidū).
4
Otrā rītā, kad kārtīgi atdzisusi, garšo vēl labāk!
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit