'Nutellas' tostermaižu rullīši ar cukuru un kanēli
Foto: Nikola Leite
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
tostermaize
tostermaize
 
"Nutella"
"Nutella"
 
ola
ola
 
piens
piens
 
sviests
sviests
 
cukurs
cukurs
 
kanēlis
kanēlis
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Citi saldēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Ir jau vilinoši nedēļas nogalē doties uz vēlajām brokastīm kādā restorānā, bet kāpēc gan nepalikt mājās un neizmēģināt šo gardumu? It sevišķi, ja esi saldummīlis un mājās ir bērni, kuri tā vien brokastīs pastāvīgi prasa šokolādi. Turklāt – kafija arī būs bez maksas (nosacīti). Vēlās brokastis mājās nozīmē tikai vienu – nav jākāpj ārā no pidžamas vai jāveido mati. Visas mammas gavilē, jo šo saldo kārumu var pagatavot nieka 15 minūtēs. Un – garšos visiem!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tikai dažas ierastās sastāvdaļas (kas, iespējams, jau ir mājās), ir viss, kas nepieciešams, lai pagatavotu šo kārumu!

    'Nutellas' tostermaižu rullīši ar cukuru un kanēli
    Foto: Nikola Leite


    Process ir ļoti vienkāršs. Vispirms katrai maizes šķēlei nogriež garozu. Pēc tam šķēles izrullē plakanas, izmantojot mīklas rulli.

    Katru maizes šķēli pārziež ar šokolādes krēma kārtu.

    'Nutellas' tostermaižu rullīši ar cukuru un kanēli
    Foto: Nikola Leite

    Cieši sarullē katru maizes šķēli.

    Tad, gluži tāpat kā karbonādes, iemērc sakultā olā un pienā.

    Cep sviestā no visām pusēm, līdz rullīši kļūst zeltaini brūni un šķietami kraukšķīgi.

    'Nutellas' tostermaižu rullīši ar cukuru un kanēli
    Foto: Nikola Leite

    Kā no pannas nost, tā apviļā cukurā un kanēlī.

    Lai izdevušās brokastis!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.