Olbaltuma rulete ar biezpiena krēmu un zemenēm
Foto: Privātais arhīvs
3.3333 6
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Biskvītam
4 gab.
4 gab. olu baltumi
olu baltumi
10 g
10 g kukurūzas ciete
kukurūzas ciete
pēc garšas
pēc garšas saldinātājs
saldinātājs
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
sauja
sauja sakapātas mandeļu skaidiņas
sakapātas mandeļu skaidiņas
Pildījumam
180 g
180 g biezpiens
biezpiens
180 g
180 g krēmsiers
krēmsiers
pēc garšas
pēc garšas saldinātājs
saldinātājs
4 gab.
4 gab. zemenes
zemenes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ruletes un strūdeles
  • Pasaules Virtuve
  • Ruleti ir vērts nogaršot, jo biskvīts veidots neierasti – no olbaltuma, kas saputots stingrās putās, un pievienotas kukurūzas cietes. Pildījums ir maigs un gaisīgs, to veido biezpiens ar krēmsieru, un garšas akcentam pievienotas svaigas zemenes. Rulete ir īsts kārumnieku baudījums. Recepti iesaka gardēde, "Instagram" konta "Ēdam skaisti" autore Māra Ziemele.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olu baltumus atdali no dzeltenumiem.

    Pievieno baltumiem sāli un saputo stingrās putās, pakāpeniski pievienojot saldinātāju.

    Kad izveidojušās stingras putas, ar silikona lāpstiņu iemaisi cieti un masu izklāj uz cepamā papīrā taisnstūra formā.

    Pārkaisi masu ar mandeļu skaidiņām un liec 175 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.

    Kad biskvīts gatavs, uz galda izklāj dvielīti, un uz tā ar augšpusi uz leju liec biskvītu.

    Ļoti uzmanīgi noņem cepamo papīru un biskvītu ar dvielīti sarullē.

    Gaidi, kamēr atdziest.

    Bļodā sajauc biezpienu ar krēmsieru un saldinātāju, saputo.

    Beigās maigi iemaisi sagrieztas zemenes.

    Masu rūpīgi smērē biskvītā un pamazām rullē to ciet.

    Ruleti vari pasniegt uzreiz vai ielikt ledusskapī.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form