Olmaizes ar sviestā sautētiem spinātiem un kūpinātu lasi
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 mazās čabatas
mazās čabatas
2
2 olas
olas
2 saujas
2 saujas spināti
spināti
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
2
2 ķiploka daiviņas, sakapātas
ķiploka daiviņas, sakapātas
2 šķēles
2 šķēles auksti kūpināts lasis
auksti kūpināts lasis
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Karaliskām brīvdienu brokastīm – gardas olmaizītes ar sviestā sautētiem spinātiem un auksti kūpinātu lasi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Čabatas gareniski pārgriež uz pusēm, liek līdz 180 grādiem uzkarsētā krāsnī un uzsilda 5-7 minūtes, izslēdz krāsni.

    Pannā izkausē sviestu, apcep ķiplokus 30 sekundes. Pievieno spinātus un maisot turpina cept vēl minūti, līdz spināti saplok.

    Maizīšu apakšējās daļas liek uz šķīvjiem, virsū liek spinātus, pārkaisa ar sāli un pipariem.

    Pannā, kurā tika cepti spināti, cep olas, līdz baltums sarecējis, bet dzeltenums vēl šķidrs.

    • Ceptās olas šajā receptē vari aizstāt ar plaucētām. Kā tās pagatavot, stāstījām šajā rakstā.

    Liek olas virs spinātiem, virsū izkārto auksti kūpināta laša šķēles.

    Ar nazi viegli iegriež olu dzeltenumus, virsū liek atlikušās maizes šķēles un viegli piespiež.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form