'Padomju laiku' vafeles
Foto: Shutterstock
3.5263 95
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Klasiskās plānās vafeles - nezūdoša vērtība.

Olas ar cukuru sakuļ.

Sviestu izkausē un pielej sakultajai masai.

Labi samaisa. Maisot pievieno miltus un kartupeļu cieti.

Cep vafeļpannā gatavas.


Iesūtīja: Artūrs

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form