Panēts siers ar salātiem
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g kazas siers
kazas siers
100 g
100 g panējuma rīvmaize
panējuma rīvmaize
2 gab.
2 gab. olas
olas
 
dažādi lapu salāti (pēc gaumes, piemēram, ledussalāti, rukola, Ķīnas kāposti, skābenes u.tml.)
dažādi lapu salāti (pēc gaumes, piemēram, ledussalāti, rukola, Ķīnas kāposti, skābenes u.tml.)
1 gab.
1 gab. citrons
citrons
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Salāti ir vienkārši pagatavojama maltīte. Atkarībā no katra vēlmēm sieru var likt klāt salātiem svaigu vai fritētu. Izmantojiet rudens dabas veltes, piemēram, brūklenes, lai atsvaidzinātu salātus un piešķirtu tiem papildu garšas nianses," par salātiem stāsta restorāna "Laivas" šefpavārs Jānis Eislers.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sieru iepanē miltos, olā un rīvmaizē.

    Salātu lapas apslaka ar citronu sulu, pievieno sāli, piparus.

    Sieru fritē eļļā 180 grādu temperatūrā, līdz kļūst dzelteni brūns, kārto virsū salātiem.

    Vislabāk garšo ar svaigām brūklenēm, kas diennakti noturētas cukurā istabas temperatūrā.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form