Sāļā pankūku torte
Foto: Shutterstock
3.2500 4
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Viekārši pagatavojama pankūku sāļā torte.

Pankūku vietā var likt arī baltmaizes grauzdiņus (tostermaizi).

Apsmērē katru kārtu ar kausēto sieru vai pastēti, vai saputotu saldo krējumu + vegetu u.c. garšvielas.

Pankūkas liek vienu virs otras (lielās, plānās), bet grauzdiņus kārto vienu otram blakus, cik lielu vēlas. Tikai garoziņas jānogriež.

Tad liek ko vien sirds kāro! Svaigus vai marinētus gurķus, tomātus, papriku, gaļu, sieru. Var sāļo biezpiena krēmu (biezpiens+skābs krējums+mārrutki+magoņu sēkliņas), dikti labi ar krabju nūjiņām iet kopā! Var krabju nūjiņas, desu - visu, kas vien mājās ir!

Tikai nevajag pārāk dažādus produktus kopā, vajag, lai kaut kas īpaši izceļas. Ļoti gards ir šķiņķa krēms - blenderī samaļ šķiņķi ar majonēzi. Var arī sieru sarīvēt un sajaukt ar majonēzi.

Iesūtīja: Danito

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form