Pareizās ķilavmaizītes ar negaidītu, bet patīkamu pavērsienu
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
rupjmaize
rupjmaize
 
ķilavu filejas garšvielu sālījumā
ķilavu filejas garšvielu sālījumā
 
cieti vārītas olas
cieti vārītas olas
 
sviests
sviests
 
svaigs gurķis
svaigs gurķis
  • Latvijas svētku receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Ir ēdieni, par kuriem allaž raisās asas diskusijas – kā būtu pareizāk un kā pilnīgi noteikti nevajadzētu gatavot, jo tā visu varot sagandēt. Ķilavmaizītes ir viens no šiem strīdus objektiem, jo pretī ir divas karojošās nometnes: "ķilaviņa slēpjas zem olas gredzena" pret "ķilaviņa glīti nosedz olu". Raugoties fotogrāfijā pie šīs receptes, pilnīgi noteikti sapratīsiet, kuras nometnes karognesēji esam mēs!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavots ir dažādi un – ticiet vai nē – garša mainās atkarībā no tā, kādā secībā būvē maizīti. Šodien aicinām ļauties galvu reibinošam eksperimentam un pievienot ķilavmaizītei negaidītu, neierastu sastāvdaļu, kas mainīs jūsu dzīvi! Dāmas un kungi, tagad nekas vairs nebūs kā agrāk, jo turpmāk jūs ķilavmaizītes gatavosiet tikai šādi!

    Maizes rikas pārziež ar sviestu.

    Gurķi sagriež plānās šķēlītēs, olas – ripās.

    Ķeras pie maizīšu kārtošanas: uz sviestmaizes liek gurķa šķēli, ko piesedz ar olas ripu, pāri klāj glītu ķilaviņu. Gatavs!

    Lai labi garšo! Un paldies teātra "Austrumu robeža" restorāna pavāriem, no kuriem iemācījāmies gurķa triku!

    Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.