Pārlocītā omlete ar šķiņķi un cieto sieru
Foto: Džiugas
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 olas
olas
1
1 sīpolloks
sīpolloks
50 g
50 g cietais siers Džiugas
cietais siers Džiugas
4 šķēles
4 šķēles žāvēts tītara šķiņķis
žāvēts tītara šķiņķis
30 g
30 g sviests
sviests
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Citi ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Pārlocītā omlete ar plānām šķiņķa šķēlītēm un izteiksmīgo cietā siera garšu būs labs spēkpilnas dienas sākums. Baudi ar grauzdētu maizi un svaigajiem salātiem!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bļodiņā sakuļ olas, iemaisa sagrieztus sīpollokus, šķipsniņu sāls un piparu.

    Labi uzkarsē pannu, izkausē tajā sviestu, ielej nedaudz olīveļļas.

    Samazina uguni un pannā ielej sakultās olas.

    Cep uz nelielas uguns, līdz olu masa sāk sabiezēt, tad virspusi apber ar smalki rīvētu sieru un cep, līdz omletes virspuse ir stingri apcepusies.

    Izceptās omletes vienā pusē liek šķiņķi un pārloka omleti uz pusēm.

    Pasniedz uzreiz kopā ar zaļajiem salātiem un apbārstītu ar sieru.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form