Pasakainā Pavlovas kūka ar maigu krēmsieru un ogām
Foto: Privātais arhīvs
3.4286 7
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Kārtām
4 gab.
4 gab. olu baltumi
olu baltumi
150 g
150 g pūdercukurs
pūdercukurs
1 ĒK
1 ĒK kartupeļu ciete
kartupeļu ciete
1 ĒK
1 ĒK ābolu etiķis
ābolu etiķis
Krēmam
400 g
400 g krēmsiers
krēmsiers
 
saldinātājs
saldinātājs
0.3 gab.
0.3 gab. citrona sula
citrona sula
Dekorēšanai
 
svaigas un kaltētas ogas
svaigas un kaltētas ogas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Brīvdienas var svinēt, baudot kūkas. Šī maigā un gaisīgā Pavlova ar kārdinošu krēmsiera pildījumu un ogu dekoru būs neatkārtojama garšas un sajūtu pieredze. Krēmam var pievienot kausētu šokolādi, kas padarīs garšu vēl pasakaināku. Pavlovas vari veidot kā mazas kūciņas vai vienu lielu kūku, tikai tad mainās kaltēšanas laiks. Recepti iesaka gardēde, "Instagram" konta "Ēdam skaisti" autore Māra Ziemele.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.

    Izklāj lielo cepampaplāti ar cepamo papīru. Uz papīra uzzīmē divus apļus, izmantojot šķīvjus.

    Bļodā liec olbaltumus, sāc lēnam kult, pakāpeniski palielinot ātrumu.

    Lēnām pievieno pūdercukuru.

    Turpini kult aptuveni 15 minūtes, līdz masa kļūst stingra un spīdīga.

    Pievieno etiķi un cieti, izmaisi.

    Masu pildi konditorejas maisiņā un uz apļiem izveido kontūras. Ar pāri palikušo masu aizpildi vidiņus (tos var pielīdzināt ar karoti).

    Sagatavotās kārtas liec cepeškrāsnī un uzreiz samazini temperatūru līdz 90–100 grādiem. Ja sāk brūnēt, tad samazini karstumu vai atver durtiņas. Kaltē apmēram stundu.

    Kad kārtas gatavas, tās izņem un atdzesē.

    Gatavo krēmu, sakuļot krēmsieru ar saldinātāju un citrona sulu.

    Krēmu sadala vienādās daļās un klāj uz katras olbaltuma kārtas.

    Dekorē ar ogām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form