vistas nageti
Foto: Shutterstock
4.2414 29
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. vistas filejas
vistas filejas
2 ĒK
2 ĒK sinepes ar medu
sinepes ar medu
 
olīveļļa
olīveļļa
 
garšvielu maisījums bez sāls
garšvielu maisījums bez sāls
 
sāls
sāls
5 gab.
5 gab. olas
olas
12 ĒK
12 ĒK rīvmaize
rīvmaize
  • ASV nacionālā virtuve
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Helovīna ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Kurš gan nezina vistas nagetus, kas, iespējams, ir viena no bērnu iecienītākajām izvēlēm ātrās apkalpošanas restorānos uzreiz pēc kartupeļiem frī? Šo našķi var pagatavot arī mājās, turklāt daudz kvalitatīvāk un, kas nav mazsvarīgi, par izdevīgāku cenu!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju sagriež kumosa izmēra gabaliņos.

    Gatavo marinādi: trauciņā sajauc sinepes, vienu ēdamkaroti eļļas, garšvielas (piemēram, maisījumu vistas gaļai), sāli. Vistas gabaliņus vienmērīgi izvārta marinādē un atstāj uz stundu ievilkties.

    Dziļā pannā vai taukvāres (fritēšanas) katlā ielej eļļu un uzkarsē.

    Sakuļ trauciņā olas, sagatavo rīvmaizi. Zeltainākai krāsai var izvēlēties oranžo rīvmaizi, nedaudz veselīgāk, tomēr ne tik apetelīgi, būs rudzu rīvmaizē panēti nageti. Rīvmaizei var piemaisīt sezama vai linsēklas, papildu pikantumam - smalki rīvētu cieto sieru.

    Vistas gabaliņus mērc olā, panē rīvmaizē un liek eļļā vārīties. Cepšanas ilgums atkarīgs no sagriezto nagetu izmēra, aptuveni 10 minūtes.

    Variants: cept cepeškrāsnī 200-220 grādu temperatūrā aptuveni 15 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form