Foto: DELFI
Lieldienu galda kārums - pasha no biezpiena sieriņiem.
2880Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

8 gab.biezpiena sieriņi8 olu dzeltenumi500 gsviests100 gcukurs200 grieksti200 grozīnes konservēti bumbieri

Sagatavošana

1

Sviestu puto, pa druskai pievieno cukuru, sāli un pa vienam novārītam olu dzeltenumam.

2

Tad piejauc pa vienai paciņai biezpiena sieriņu (100 gramīgos un bez glazūras, var ar rozīnēm), labi saputo. Beigās pievieno sasmalcinātus riekstus, rozīnes, sīki sagrieztus bumbierus, arī nedaudz citrona sulas vai miziņas.

3

Visu saturu liek ar marli izklātā formā un zem sloga tur divas dienas.

Piezīmes: šī recepte nāk no manas vecmāmiņas (protams, laika gaitā viņa to nedaudz uzlaboja), bet nu ļoti garšīgi.

Iesūtīja: Amanda

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!