Pasha no biezpiena sieriņiem
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
8 gab.
8 gab. biezpiena sieriņi
biezpiena sieriņi
8
8 olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
500 g
500 g sviests
sviests
100 g
100 g cukurs
cukurs
200 g
200 g rieksti
rieksti
200 g
200 g rozīnes
rozīnes
 
konservēti bumbieri
konservēti bumbieri
  • Citi saldēdieni
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Lieldienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Lieldienu galda kārums - pasha no biezpiena sieriņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu puto, pa druskai pievieno cukuru, sāli un pa vienam novārītam olu dzeltenumam.

    Tad piejauc pa vienai paciņai biezpiena sieriņu (100 gramīgos un bez glazūras, var ar rozīnēm), labi saputo. Beigās pievieno sasmalcinātus riekstus, rozīnes, sīki sagrieztus bumbierus, arī nedaudz citrona sulas vai miziņas.

    Visu saturu liek ar marli izklātā formā un zem sloga tur divas dienas.

    Piezīmes: šī recepte nāk no manas vecmāmiņas (protams, laika gaitā viņa to nedaudz uzlaboja), bet nu ļoti garšīgi.

    Iesūtīja: Amanda

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form