Pasha no biezpiena sieriņiem
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Lieldienu galda kārums - pasha no biezpiena sieriņiem.

Sviestu puto, pa druskai pievieno cukuru, sāli un pa vienam novārītam olu dzeltenumam.

Tad piejauc pa vienai paciņai biezpiena sieriņu (100 gramīgos un bez glazūras, var ar rozīnēm), labi saputo. Beigās pievieno sasmalcinātus riekstus, rozīnes, sīki sagrieztus bumbierus, arī nedaudz citrona sulas vai miziņas.

Visu saturu liek ar marli izklātā formā un zem sloga tur divas dienas.

Piezīmes: šī recepte nāk no manas vecmāmiņas (protams, laika gaitā viņa to nedaudz uzlaboja), bet nu ļoti garšīgi.

Iesūtīja: Amanda

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form