Pavasarīgās olmaizītes ar tunci, gurķiem un spinātiem
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli

Eleganti vienkāršas maizītes ātrām brokastīm. Olas un tuncis nodrošinās olbaltumvielu devu, sniedzot ilgstošu sāta sajutu, rupjmaize gādās par enerģiju, bet spināti un svaigā gurķa šķēles atgādinās par pavasari.

Visas rudzu rikas pārziež ar krēmsieru.

Uz divām no tām liek četras gurķa šķēles, izkārto tunča gabaliņus, tad spinātus, visu nosedzot ar vārītās olas šķēlēm.

Pārkaisa ar sāli un pipariem. Ja vēlas, var tuncim uzspiest nedaudz citronu sulas.

Liek virsū abas atlikušās rudzu rikas, viegli saspiež kopā un bauda.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form