Foto: Shutterstock
Eleganti vienkāršas maizītes ātrām brokastīm. Olas un tuncis nodrošinās olbaltumvielu devu, sniedzot ilgstošu sāta sajutu, rupjmaize gādās par enerģiju, bet spināti un svaigā gurķa šķēles atgādinās par pavasari.
5Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 šķēlesrupjmaize "Rudzu rika"1 cieti vārīta ola bundža konservēta tunča savā sulā1 saujaspināti8 šķēlesgurķis pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasbezpiedevu krēmsiers

Sagatavošana

1

Visas rudzu rikas pārziež ar krēmsieru.

2

Uz divām no tām liek četras gurķa šķēles, izkārto tunča gabaliņus, tad spinātus, visu nosedzot ar vārītās olas šķēlēm.

3

Pārkaisa ar sāli un pipariem. Ja vēlas, var tuncim uzspiest nedaudz citronu sulas.

4

Liek virsū abas atlikušās rudzu rikas, viegli saspiež kopā un bauda.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!