
Loading...
Sastāvdaļas
4 šķēles
4 šķēles rupjmaize "Rudzu rika"
rupjmaize "Rudzu rika"1
1 cieti vārīta ola
cieti vārīta ola1/2
1/2 bundža konservēta tunča savā sulā
bundža konservēta tunča savā sulā1 sauja
1 sauja spināti
spināti8 šķēles
8 šķēles gurķis
gurķis pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari pēc garšas
pēc garšas bezpiedevu krēmsiers
bezpiedevu krēmsiersEleganti vienkāršas maizītes ātrām brokastīm. Olas un tuncis nodrošinās olbaltumvielu devu, sniedzot ilgstošu sāta sajutu, rupjmaize gādās par enerģiju, bet spināti un svaigā gurķa šķēles atgādinās par pavasari.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Visas rudzu rikas pārziež ar krēmsieru.
Uz divām no tām liek četras gurķa šķēles, izkārto tunča gabaliņus, tad spinātus, visu nosedzot ar vārītās olas šķēlēm.
Pārkaisa ar sāli un pipariem. Ja vēlas, var tuncim uzspiest nedaudz citronu sulas.
Liek virsū abas atlikušās rudzu rikas, viegli saspiež kopā un bauda.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.