Sastāvdaļas
Sagatavošana
Cīsiņus (vēlams kūpinātos vai "bērnu") sagriež nelielos gabaliņos (mūsmājās saukti par "podziņām") - šito dara meita.
Kamēr bērns cīnās ap cīsiņiem, sagriežu šampinjonus un apcepu uz pannas. Kad šķidrums sāk novārīties, piemetu garšvielas un gabaliņos sagriezto šķiņķi.
Pa to laiku bērns ir samocījis cīsiņus, ko arī metu pannā pie sēnēm. Ieslēdzu cepeškrāsni uz 180 grādiem.
Samācu meitu apieties ar blenderi - viņa sakuļ saldo krējumu, pēc tam pieliek tam majonēzi, sāli, piparus, garšaugus kaltētos.
Cepamajā traukā lieku sēnes + cīsiņus, pārleju pāri sakulto krējumu ar majonēzi un cepu cepeškrāsnī ~ 20 minūtes.
Kamēr tas viss cepas, sataisu gurķu salātus (garais gurķis + sīki sakapāts sīpols + balzamiko etiķis + olīveļļa + dilles). Klāt var ēst rīsus vai maizi.
Iesūtīja: Nora