Pica ar bumbieriem un divu veidu sieriem
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 porcija picas mīkla
porcija picas mīkla
125 g
125 g mocarella
mocarella
1 gab.
1 gab. bumbieris
bumbieris
50 g
50 g zilais siers
zilais siers
pēc garšas
pēc garšas olīveļļa
olīveļļa
1 sauja
1 sauja rukola
rukola
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Picas un karstmaizes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Un kad pēdējo reizi tu mājās cepi picu? Ja klasiskie varianti izmēģināti, laiks pagatavot īpašu picu ar bumbieriem, mocarellu un zilo sieru. Kombinācija ļoti saskanīga un garda.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mīklu sagatavo iepriekš, piemēram, pēc šīs receptes vai izmantojot gatavo mīklas maisījumu.

    Picas mīklu izrullē un izstaipa, lai tā būtu plāna. Liek uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru.

    Mocarellu sarīvē un izbārsta uz picas, lai pamatne būtu nosēta.

    Bumbieri nomazgā un gareniski sagriež plānās šķēlītēs. Tās, tāpat kā sieru, izkārto vienmērīgi pa picas perimetru.

    Zilo sieru ar rokām sadrupina drupačās un pārkaisa pāri picai.

    Picu apsmērē ar nelielu daudzumu olīveļļas.

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 250 grādiem un cep 10–14 minūtes.

    Kad siers izkusis un zeltains, picu izņem no krāsns, pārkaisa ar svaigu rukolu, sagriež un ēd.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.