Pikantās olas ar divu veidu pildījumiem
Foto: Santa Maria
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
10
10 olas
olas
'Asais' pildījums
2 ĒK
2 ĒK majonēze
majonēze
1 TK
1 TK Dižonas sinepes
Dižonas sinepes
pēc garšas
pēc garšas Kajēnas pipari
Kajēnas pipari
Anšovu un sīpolu pildījums
3-4
3-4 anšovu filejas
anšovu filejas
1/2
1/2 neliels sarkanais sīpols
neliels sarkanais sīpols
1 TK
1 TK sakapātas dilles
sakapātas dilles
1 TK
1 TK kapāti lociņi
kapāti lociņi
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
1 ĒK
1 ĒK majonēze
majonēze
1 ĒK
1 ĒK anšovu sālījums
anšovu sālījums
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Ziemassvētku receptes
  • Olu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojamas pildītās olas Lieldienu brīvdienām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vāra olas 8 minūtes, tad atdzesē aukstā ūdenī.

    Sagriež olas uz pusēm, rūpīgi izņem olu dzeltenumus saspaida ar dakšu, sadala uz pusēm un liek atsevišķās bļodiņās, lai gatavotu pildījumu.

    Gatavo pildījumu no anšoviem un sīpoliem. Sīki sakapā sarkano sīpolu un anšovus, saglabā sālījumu.

    Liek sasmalcināto sīpolu un anšovus vienā bļodā pie dzeltenumiem. Pievieno sasmalcinātas dilles, lociņus, anšovu sālījumu un majonēzi. Apkaisa ar pipariem un visu samaisa viendabīgā masā.

    Gatavo aso pildījumu, dzeltenumiem, kas atrodas otrā bļodiņā, pievienojot majonēzi, sinepes un Kajēnas piparus.

    Pilda pildījumus olu pusītēs, dekorē ar zaļumiem un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form