Pikantās olas ar divu veidu pildījumiem
Foto: Santa Maria
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši pagatavojamas pildītās olas Lieldienu brīvdienām.

Vāra olas 8 minūtes, tad atdzesē aukstā ūdenī.

Sagriež olas uz pusēm, rūpīgi izņem olu dzeltenumus saspaida ar dakšu, sadala uz pusēm un liek atsevišķās bļodiņās, lai gatavotu pildījumu.

Gatavo pildījumu no anšoviem un sīpoliem. Sīki sakapā sarkano sīpolu un anšovus, saglabā sālījumu.

Liek sasmalcināto sīpolu un anšovus vienā bļodā pie dzeltenumiem. Pievieno sasmalcinātas dilles, lociņus, anšovu sālījumu un majonēzi. Apkaisa ar pipariem un visu samaisa viendabīgā masā.

Gatavo aso pildījumu, dzeltenumiem, kas atrodas otrā bļodiņā, pievienojot majonēzi, sinepes un Kajēnas piparus.

Pilda pildījumus olu pusītēs, dekorē ar zaļumiem un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form