Pikantie makaronu salāti ar garnelēm un ne tikai
Foto: Barbora publicitātes foto
0 0
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g makaroni
makaroni
300 g
300 g garneles un/vai citas jūras veltes
garneles un/vai citas jūras veltes
50 g
50 g sarkanie sīpoli
sarkanie sīpoli
100 g
100 g konservēta kukurūza
konservēta kukurūza
250 g
250 g ķirštomāti
ķirštomāti
70 g
70 g majonēze
majonēze
1
1 laima sula un miziņa
laima sula un miziņa
30 g
30 g svags čili
svags čili
30 g
30 g svaigs koriandrs
svaigs koriandrs
Ja vēlas:
 
svaigs baziliks, kaperi
svaigs baziliks, kaperi
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Receptes ceļojumiem
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Makaronu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Salāti, kas derēs gan kā uzkoda pārgājiena starplaikos, gan arī kā pilnvērtīgas pusdienas tā noslēgumā. Tā būs lieliska izvēle gan jūras velšu, gan pikantu garšu cienītājiem, kuri vēlas atsvaidzināt jau ierastās ikdienas maltītes ar vēl nebijušām garšu kombinācijām. Recepti iesaka šefpavārs Dzintars Kristovskis, "Barbora" garšas eksperts.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Novāra makaronus līdz tai gatavības pakāpei, kas pašam vairāk tīkama.

    Kamēr makaroni vārās, apcep garneles un citus jūras produktus, ja tādus izmanto.

    Notecina kukurūzu, sagriež tomātus uz pusēm un sasmalcina koriandru un čili.

    Pagatavo mērci – majonēzei pievieno laima mizu un sulu, kā arī melnos piparus.

    Ja vēlas, papildina ar kaperiem un svaigu baziliku.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form