Pīlādžu sīrups
Foto: Shutterstock
4.1429 7
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g pīlādži
pīlādži
600 g
600 g cukurs
cukurs
500 g
500 g ūdens
ūdens
  • Sīrupi
  • Pasaules Virtuve
  • Pīlādžu sīrups noderēs veselīgu un gardu ziemas dzērienu gatavošanai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Noskalotas ogas pārlej ar karstu ūdeni (1:1), vāra 5 minūtes. Ūdeni nokāš un izlej, ogas izrīvē caur sietu, izspiež sulu.

    Uzvāra cukura ūdeni, pievieno sulu, vēlreiz uzvāra, atdzesē un pilda pudelēs.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form