Pildīti kabači ar grūbām un vistas fileju
Foto: DELFI
3.2222 9
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. nelieli kabači
nelieli kabači
100 g
100 g pērļu grūbas
pērļu grūbas
1-2 gab.
1-2 gab. tomāti
tomāti
300 g
300 g vistas fileja
vistas fileja
pēc garšas
pēc garšas fetas siers
fetas siers
pēc garšas
pēc garšas garšvielas
garšvielas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Iegādājoties tirgū pirmos, mazos kabacīšus, noteikti jātapina maltītei tie pildītā veidā. Tieši mazā forma ir pateicīga pildīšanai, bet izgrebto mīkstumu pēc tam var izmantot plācenīšu cepšanai.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vispirms novāri grūbas, kā to norādījis ražotājs uz iepakojuma. Pēc vārīšana grūbas noskalo zem tekoša, auksta ūdens, lai tās nesalīp vienā pikucī, bet ir irdenas.

    Pārgriez uz pusēm kabačus, izgreb mīkstumu un liec laiviņas uz cepamās plāts, kur izklāts cepampapīrs.

    Mazos gabaliņos sagriez vistas fileju un tomātus, liec bļodā. Samaisi to kopā ar grūbām, garšvielām un kubiciņos sagrieztu sieru.

    Masu pildi kabaču laiviņās un liec cepties 200 grādos uz 20-25 minūtēm.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form