Foto: Shutterstock
Pildītie kaneloni ar malto gaļu un siera mērci - sātīgai un gardai pusdienu maltītei.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 gab.kārba makaronu "Cannelloni"700 gmaltā gaļa1 gab.tomāts400 mlkonservēti tomāti400 mlpiens3 ĒKsviests100 gmilti200 gKrievijas siers garšvielas sāls

Sagatavošana

1

Uz pannas sacep malto gaļu ar garšvielām un es liku arī smalki sagrieztu tomātu, arī ķiploku drusciņ.

2

Ar sacepto gaļu piepilda makaronus (nevārītus). Ērti to darīt ar tējkaroti.

3

Sablendē konservētos tomātus, lej veidnē. Piepildītos makaronus liek veidnē virs tomātiem. Var droši likt vairākās kārtās.

4

Gatavo mērci: Miltiem pievieno nedaudz ūdens. Uz pannas uzkarsē ūdeni + saldo krējumu (vai tikai pienu, kā tīk), kad tas uzvārās, piejauc miltu un ūdens maisījumu, pakarsē nedaudz, samaisa. Noņem no plīts un pievieno sarīvētu sieru un ja vajadzīgs, tad sāli.

5

Pārlej visu ar siera mērci, liek līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī uz 25-30 minūtēm.

Iesūtīja: tontons

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!