Pildītie makaroni ar malto gaļu un siera mērci
Foto: Shutterstock
4.3000 20
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pildītie kaneloni ar malto gaļu un siera mērci - sātīgai un gardai pusdienu maltītei.

Uz pannas sacep malto gaļu ar garšvielām un es liku arī smalki sagrieztu tomātu, arī ķiploku drusciņ.

Ar sacepto gaļu piepilda makaronus (nevārītus). Ērti to darīt ar tējkaroti.

Sablendē konservētos tomātus, lej veidnē. Piepildītos makaronus liek veidnē virs tomātiem. Var droši likt vairākās kārtās.

Gatavo mērci: Miltiem pievieno nedaudz ūdens. Uz pannas uzkarsē ūdeni + saldo krējumu (vai tikai pienu, kā tīk), kad tas uzvārās, piejauc miltu un ūdens maisījumu, pakarsē nedaudz, samaisa. Noņem no plīts un pievieno sarīvētu sieru un ja vajadzīgs, tad sāli.

Pārlej visu ar siera mērci, liek līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī uz 25-30 minūtēm.

Iesūtīja: tontons

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form