60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 gab.kārba makaronu "Cannelloni"700 gmaltā gaļa1 gab.tomāts400 mlkonservēti tomāti400 mlpiens3 ĒKsviests100 gmilti200 gKrievijas siers garšvielas sāls
Sagatavošana
1
Uz pannas sacep malto gaļu ar garšvielām un es liku arī smalki sagrieztu tomātu, arī ķiploku drusciņ.
2
Ar sacepto gaļu piepilda makaronus (nevārītus). Ērti to darīt ar tējkaroti.
3
Sablendē konservētos tomātus, lej veidnē. Piepildītos makaronus liek veidnē virs tomātiem. Var droši likt vairākās kārtās.
4
Gatavo mērci: Miltiem pievieno nedaudz ūdens. Uz pannas uzkarsē ūdeni + saldo krējumu (vai tikai pienu, kā tīk), kad tas uzvārās, piejauc miltu un ūdens maisījumu, pakarsē nedaudz, samaisa. Noņem no plīts un pievieno sarīvētu sieru un ja vajadzīgs, tad sāli.
5
Pārlej visu ar siera mērci, liek līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī uz 25-30 minūtēm.
Iesūtīja: tontons
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit