Pilngraudu auzu pārslas ar mango, zemesriekstu sviestu un ciedru riekstiem
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
0.5 glāze
0.5 glāze pilngraudu auzu pārslas
pilngraudu auzu pārslas
1.5 glāze
1.5 glāze auzu piens
auzu piens
1/4
1/4 ābols
ābols
1/4
1/4 mango
mango
2-3 ĒK
2-3 ĒK zemesriekstu sviests
zemesriekstu sviests
2 ĒK
2 ĒK ciedru rieksti
ciedru rieksti
3
3 zemenes (svaigas vai saldētas)
zemenes (svaigas vai saldētas)
0.5 TK
0.5 TK kanēlis
kanēlis
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Lai dažādotu brokastu putras baudīšanas iespējas, kulinārijas bloga "Upene.lv" autore Annija Mihelsone un "Dobeles dzirnavnieks" piedāvā recepti pilngraudu auzu pārslu putrai ar mango, zemesriekstu sviestu un ciedru riekstiem

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā liek vārīties auzu pienu, pievieno pārslas, vāra 2-3 minūtes, pēc tam uzliek vāciņu un ļauj putrai uzbriest.

    Liek putru bļodā. Smalkās daiviņās sagriež ābolu un mango, izkārto tos virs putras. Vidū liek zemesriekstu sviestu un izkārto gabaliņos sagrieztas zemenes, pārber ar kanēli un ciedru riekstiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form