Pitas karstmaizes ar pesto un mocarellu
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
1.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 pitas maize
pitas maize
1 ĒK
1 ĒK garšīgs pesto
garšīgs pesto
60 g
60 g mocarella
mocarella
2 šķēles
2 šķēles Parmas vai prošuto šķiņķis
Parmas vai prošuto šķiņķis
6
6 ķirštomāti
ķirštomāti
 
olīveļļa
olīveļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Picas un karstmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Ja meklē ideju, kā dažādot brokastu ēdienkarti, izmēģini šo karstmaizīšu recepti - pitas maizes ar aromātisko pesto un šķiņķi, kā arī kūstošo mocarellas sieru garšos neaizmirstami labi. Recepte noderēs arī vakariņām!

    Cepeškrāsni ieslēdz grila režīmā un uzkarsē.

    Uz cepamās plāts liek pitas maizes un maizīti izkarsē.

    Karstās maizes izņem no krāsns, apgriež otrādi un pārsmērē ar pesto. Pāri liek saplucinātu mocarellas sieru (daļu atstāj virspusei).

    Virs siera liek šķiņķi šķēles, ko pārsedz ar atlikušo sieru.

    Blakus maizēm uz plāts liek arī ķirštomātu ķekarus. Pārslaka ar olīveļļu un liek cepeškrāsnī.

    Cep grila režīmā, līdz siers izkusis, bet tomātiņi - izcepušies.

    Pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un izbauda maltīti.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form