Foto: Shutterstock
Īpaši gaidīti bērnu ballītē - pufīgie virtuļi.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

25 graugs2 glāzespiens sāls cukurs

Sagatavošana

1

Izšķīdina raugu siltā pienā, miltus jauc tikai tik, lai mīkla pēc biezuma būtu krējuma konsistencē, sāli un cukuru liek pēc garšas.

2

Apsedz mīklas trauku ar dvieli un uzraudzē siltā vietā (rakstīts - 2 stundas, kamēr tilpums dubultojas).

3

Tad katliņš uzkarsē eļļu un tur arī kārtīgi sakarsē cepamo karoti, tad lej tajā mīklu un iegremdē eļļā, apgrozot lai vienmērīgi apcepas.

4

Gatavos virtuļus izķeksē no katla, nosusina un apber ar pūdercukuru.

Iesūtīja: mussha

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!