40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
25 graugs2 glāzespiens sāls cukurs
Sagatavošana
1
Izšķīdina raugu siltā pienā, miltus jauc tikai tik, lai mīkla pēc biezuma būtu krējuma konsistencē, sāli un cukuru liek pēc garšas.
2
Apsedz mīklas trauku ar dvieli un uzraudzē siltā vietā (rakstīts - 2 stundas, kamēr tilpums dubultojas).
3
Tad katliņš uzkarsē eļļu un tur arī kārtīgi sakarsē cepamo karoti, tad lej tajā mīklu un iegremdē eļļā, apgrozot lai vienmērīgi apcepas.
4
Gatavos virtuļus izķeksē no katla, nosusina un apber ar pūdercukuru.
Iesūtīja: mussha
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit