Foto: Shutterstock
Pupiņu salāti ar siļķi, āboliem un marinētiem gurķiem.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gpupiņas200 gāboli200 gmarinēti gurķi50 gsīpoli100 gsiļķe MĒRCEI:3 ĒKeļļa3 ĒKābolu etiķis0.5 TKcukurs1 TKsinepes

Sagatavošana

1

Pupiņas uz nakti iemērc ūdenī.

2

Izvārītām, atdzesētām pupiņām pievieno sīki sagrieztus ābolus, gurķus sīpolu un gabaliņos sagrieztas siļķu filejas.

3

Gatavo mērci, aizvākojamā burciņā liekot visas sastāvdaļas un sakratot.

4

Visu pārlej ar mērci, samaisa un pasniedz.

5

Salati ir vēl gardāki nākamajā dienā.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!