Puravu un kartupeļu krēmzupa
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sātīgām pusdienām gardā puravu - kartupeļu krēmzupa.

Ūdenī liek nomizotus un sagrieztus kartupeļus un vāra.

Kad tie gandrīz mīksti, pieliek daudz sagrieztu puravu un vāra vēl 15 minūtes.

Katla saturu sablendē um pieliek sviestu, muskatriekstu, sāli, naža galu cukura.

Iesūtīja: Vina

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form