Puravu un vistas zupa ar kokosriekstu pienu
Foto: Shutterstock
3.8182 11
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g sarkanās lēcas
sarkanās lēcas
1 TK
1 TK kurkuma
kurkuma
1 ĒK
1 ĒK rīvēts ingvers
rīvēts ingvers
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2
2 vistas kājas
vistas kājas
1,2 l
1,2 l ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
400 ml
400 ml kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
2
2 puravi
puravi
2 saujas
2 saujas spināti
spināti
1
1 laims
laims
  • Citas zupas
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārša vistas, lēcu un puravu zupa ar kokosriekstu pienu. Biezākai konsistencei zupai pievieno arī svaigas spinātu lapiņas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā katlā ieliek vistas kājas, pievieno sāli un piparus. Pārlej ar ūdeni un vāra apmēram 15–20 minūtes, līdz gaļa gatava.

    Pēc tam vistas kājas no katla izņem un saber tajā lēcas, pievienojot arī kurkumu, ingveru un sakapātus ķiplokus. Vāra 15 minūtes, līdz lēcas mīkstas.

    Tad zupai pielej kokosriekstu pienu un pieber sagrieztus puravus. Zupā saber arī no kauliņiem notīrītu vistas gaļu, vāra to vēl 10 minūtes. Beigās pieber spinātu lapiņas un ļauj tām nedaudz apvīt.

    Zupu lej bļodiņās, virsū uzspiežot daiviņu ar laima sulu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form