Rabarberu kūka 'uz ātru roku'
Foto: Privātais arhīvs
3.7000 30
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 olas
olas
1.5 glāze
1.5 glāze cukurs
cukurs
2 glāzes
2 glāzes milti
milti
1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs
4
4 rabarberu kāti
rabarberu kāti
 
pūdercukurs pārkaisīšanai
pūdercukurs pārkaisīšanai
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Mātes dienas ēdieni
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Tortes un kūkas
  • Garšīgai kūkai ne vienmēr jābūt sarežģītai - tā var būt arī pavisam vienkārši un ātri pagatavojama, gluži kā šī rabarberu kūciņa. Recepti iesaka mūsu lasītāja Vita.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež veidni (26 cm diametrā) ar sviestu vai eļļu.

    Rabarberu kātus nomizo, sagriež gabaliņos.

    Olas ar cukuru kārtīgi saputo stingrās putās. Tas ir svarīgs nosacījums, pretējā gadījumā kūka nebūs čagana.

    Iemaisa olu masā miltus un kefīru.

    Mīklu lej veidnē, pa virsu ber rabarberus.

    Cep 30 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē un "nopūderē" ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form