
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 olas
olas1.5 glāze
1.5 glāze cukurs
cukurs2 glāzes
2 glāzes milti
milti1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs4
4 rabarberu kāti
rabarberu kāti pūdercukurs pārkaisīšanai
pūdercukurs pārkaisīšanaiGaršīgai kūkai ne vienmēr jābūt sarežģītai - tā var būt arī pavisam vienkārši un ātri pagatavojama, gluži kā šī rabarberu kūciņa. Recepti iesaka mūsu lasītāja Vita.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež veidni (26 cm diametrā) ar sviestu vai eļļu.
Rabarberu kātus nomizo, sagriež gabaliņos.
Olas ar cukuru kārtīgi saputo stingrās putās. Tas ir svarīgs nosacījums, pretējā gadījumā kūka nebūs čagana.
Iemaisa olu masā miltus un kefīru.
Mīklu lej veidnē, pa virsu ber rabarberus.
Cep 30 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē un "nopūderē" ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.