Rabarberu kūka 'uz ātru roku'
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 13
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Garšīgai kūkai ne vienmēr jābūt sarežģītai - tā var būt arī pavisam vienkārši un ātri pagatavojama, gluži kā šī rabarberu kūciņa. Recepti iesaka mūsu lasītāja Vita.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež veidni (26 cm diametrā) ar sviestu vai eļļu.

Rabarberu kātus nomizo, sagriež gabaliņos.

Olas ar cukuru kārtīgi saputo stingrās putās. Tas ir svarīgs nosacījums, pretējā gadījumā kūka nebūs čagana.

Iemaisa olu masā miltus un kefīru.

Mīklu lej veidnē, pa virsu ber rabarberus.

Cep 30 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē un "nopūderē" ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form