Rabarberu un rupjmaizes sacepums
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g rupjmaize (klona)
rupjmaize (klona)
40 g
40 g cukurs
cukurs
20 g
20 g sviests
sviests
0.5 g
0.5 g kanēlis
kanēlis
10 g
10 g ola
ola
 
piens
piens
100 g
100 g rabarberi
rabarberi
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Citi saldēdieni
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Rabarberu un rupjmaizes sacepumu pasniedz deserta trauciņos siltu vai aukstu, vienlaikus pasniedzot pienu atsevišķā glāzē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nobriedušu klona rupjmaizes mīkstumu sarīvē uz kartupeļu rīves, izkarsē ar sviestu, tad atdzesē, samaisa ar kanēli un pusi cukura.

    Ietaukotā veidnē liek kārtās rupjmaizes maisījumu un ar atlikušo cukuru iecukurotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus, pēdējā kārtā rupjmaizi.

    Pārlej olas un piena maisījumu, pārlaista kausētu sviestu un cep cepeškrāsnī 15—20 minūtes.

    Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form