120Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
20 graugs mlpiens2 gab.olas milti cukurs sāls eļļa
Sagatavošana
1
Raugu izšķīdina pienā, pievieno pārējās sastāvdaļas un liek raudzēt. Jāraudzē noteikti vismaz kāda stunda vai pat 80 minūtes.
2
Ja mīkla nav labi izrūgusi pankūkas, nesanāk mīkstas un pufīgas, bet cietas.
3
Ja grib plānas - miltu ber tā, lai mīkla ir pašķidra krējuma biezumā, bet ja biezas un pufīgas - tad bieza lauku krējuma konsistencē.
4
Uzrūgstot mīkla nedaudz sabiezē. Ja mīkla sanākusi par biezu vai šķidru, pielej vēl pienu vai pieber miltus un obligāti atkal vismaz 20 minūtes uzraudzē.
Iesūtīja: klēra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit