Foto: Shutterstock
Rauga pankūkas - mīkstas un pufīgas.
120Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

20 graugs mlpiens2 gab.olas milti cukurs sāls eļļa

Sagatavošana

1

Raugu izšķīdina pienā, pievieno pārējās sastāvdaļas un liek raudzēt. Jāraudzē noteikti vismaz kāda stunda vai pat 80 minūtes.

2

Ja mīkla nav labi izrūgusi pankūkas, nesanāk mīkstas un pufīgas, bet cietas.

3

Ja grib plānas - miltu ber tā, lai mīkla ir pašķidra krējuma biezumā, bet ja biezas un pufīgas - tad bieza lauku krējuma konsistencē.

4

Uzrūgstot mīkla nedaudz sabiezē. Ja mīkla sanākusi par biezu vai šķidru, pielej vēl pienu vai pieber miltus un obligāti atkal vismaz 20 minūtes uzraudzē.

Iesūtīja: klēra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!