Rikotas un olīvu 'pastēte'
Foto: Shutterstock
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Papildinājums maizītēm vai uzkodu šķīvim – rikotas siera "pastēte" ar olīvām un svaigajām piparmētrām. Pastētes nosaukums dots vien tāpēc, ka smēriņam piemīt patīkama ziežamā konsistence.

Bļodiņā ar dakšiņu sastampā rikotas sieru. Tad pievieno jogurtu, citronu sulu un smalki sakapātas olīvas.

Visu sajauc, lai iegūtu ziežamas konsistences krēmu.

Beigās smēriņā iemaisa svaigas, smalki sakapātas piparmētras, lai iegūtu izteiksmīgāku aromātu.

Siera "pastēti" pasniedz, uzziestu uz maizītēm vai ar dārzeņiem uzkodu šķīvī.

Comment Form