Rikotas un olīvu 'pastēte'
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
60 g
60 g rikota
rikota
20 g
20 g melnās olīvas
melnās olīvas
3 ĒK
3 ĒK bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
1 ĒK
1 ĒK piparmētras
piparmētras
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Pastētes, sviests un smēriņi
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Papildinājums maizītēm vai uzkodu šķīvim – rikotas siera "pastēte" ar olīvām un svaigajām piparmētrām. Pastētes nosaukums dots vien tāpēc, ka smēriņam piemīt patīkama ziežamā konsistence.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bļodiņā ar dakšiņu sastampā rikotas sieru. Tad pievieno jogurtu, citronu sulu un smalki sakapātas olīvas.

    Visu sajauc, lai iegūtu ziežamas konsistences krēmu.

    Beigās smēriņā iemaisa svaigas, smalki sakapātas piparmētras, lai iegūtu izteiksmīgāku aromātu.

    Siera "pastēti" pasniedz, uzziestu uz maizītēm vai ar dārzeņiem uzkodu šķīvī.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form