Foto: Shutterstock
Gardais rīsu pudiņš svētkiem un viekārši brīvdienu kārumam.
Nomazgātus rīsus uz mazas liesmas vāra 15 minūtes, pēc tam liek sietā, noskalo ar aukstu ūdeni un ļauj notecēt liekajam šķidrumam. 

Ābolus sarīvē uz rupjas rīves, rozīnes nomazgā un nosusina. 

Olas sakuļ ar pūdercukuru, pievieno sarīvētos ābolus, rozīnes, sviestu, marmelādi, maltas mandeles un rīsus. 

Masu liek ar sviestu ieziestā formā, pārkaisa ar pūdercukuru. 

Pudiņu cep cepeškrāsnī 180 grādos 40 minūtes. 

Pasniedz karstu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!