Rudenīgie riekstu ķirbja salāti
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Riekstu ķirbi "saprecinot" vienā šķīvī ar rukolu, baravikām, cieto sieru un paipalu olām, gardais iznākums pārliecinās pat tos, kuri apgalvo, ka ar ķirbjiem ir uz "jūs". Recepti sagatavojusi Linda Vilmansone-Virbule "Fiskars" rīkotajās kopā gatavošanas brokastīs.

Riekstu ķirbi sagriež daivās un nomizo. Apsāla, liek dziļā pannā vai katlā un sautē nelielā ūdens daudzumā 15 minūtes.

Sēnes sagriež gareniski plānās šķēlītēs un karstā sezama eļļā apcep zeltainas no abām pusēm.

Sausā pannā apgrauzdē ciedru riekstus.

Paipalu olas novāra 3 minūtes, liekot karstā ūdenī.

Šķīvī izkārto rukolu, pāri kārto ķirbja šķēlītes, pārrīvē parmezāna sieru, izkārto sēnes, uz pusēm pārgrieztas paipalu oliņas un pārber ar riekstiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form