Rudenīgie riekstu ķirbja salāti
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g riekstu ķirbis
riekstu ķirbis
50 ml
50 ml sezama eļļa
sezama eļļa
70 g
70 g rukola
rukola
50 g
50 g cietais siers
cietais siers
300 g
300 g baravikas vai citas sēnes
baravikas vai citas sēnes
50 g
50 g ciedru rieksti
ciedru rieksti
10
10 paipalu olas
paipalu olas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Riekstu ķirbi "saprecinot" vienā šķīvī ar rukolu, baravikām, cieto sieru un paipalu olām, gardais iznākums pārliecinās pat tos, kuri apgalvo, ka ar ķirbjiem ir uz "jūs". Recepti sagatavojusi Linda Vilmansone-Virbule "Fiskars" rīkotajās kopā gatavošanas brokastīs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Riekstu ķirbi sagriež daivās un nomizo. Apsāla, liek dziļā pannā vai katlā un sautē nelielā ūdens daudzumā 15 minūtes.

    Sēnes sagriež gareniski plānās šķēlītēs un karstā sezama eļļā apcep zeltainas no abām pusēm.

    Sausā pannā apgrauzdē ciedru riekstus.

    Paipalu olas novāra 3 minūtes, liekot karstā ūdenī.

    Šķīvī izkārto rukolu, pāri kārto ķirbja šķēlītes, pārrīvē parmezāna sieru, izkārto sēnes, uz pusēm pārgrieztas paipalu oliņas un pārber ar riekstiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form