Rudens ābolu našķis
Foto: Karlīna Latsone
1.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6-8
6-8 āboli
āboli
4-5 ĒK
4-5 ĒK musli maisījums
musli maisījums
50 g
50 g sviests
sviests
2 ĒK
2 ĒK medus
medus
1 ĒK
1 ĒK kanēlis
kanēlis
150 ml
150 ml saldais krējums
saldais krējums
1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Citi saldēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Rudenim piestāv smaržīgi, cepti āboli un silta kanēļa smarža. Karlīna Latsone, bloga "Ir.Bene" autore, piedāvā vienkāršu kāruma recepti, kas priecēs mājiniekus un patīkami pārsteigs ciemiņus. "Mans pēdējā laika labākais atklājums ir āboli, kas pildīti ar šķiedrvielām un proteīna bagātu musli," stāsta Latsone. "Cepšanai iesaku izvēlēties pašmāju ābolus, turklāt – pēc iespējas skābākus. Liesāka alternatīva saldajam krējumam ir bezpiedevu jogurts, savukārt medus vietā var lietot kļavu vai agaves sīrupu."

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež ābolus uz pusēm, izņem serdi, pilda ar musli.

    Izkausē sviestu, sajauc ar medu un kanēli, pārlej pāri pildītajiem āboliem un cep 180 grādos aptuveni 15 minūtes.

    Noslēgumā saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru. Pārlej masu ceptajiem āboliem un pasniedz karstus.

    Veseli ēduši!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form