
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g rudzu milti
rudzu milti1 glāze
1 glāze medus
medus60 g
60 g sabrūnināts cukurs
sabrūnināts cukurs50 g
50 g citrons
citrons0,5 TK
0,5 TK soda
soda muskatrieksts
muskatrieksts kanēlis
kanēlis ingvers
ingvers krustnagliņas
krustnagliņasNedaudz citādākas piparkūkas, kuras gatavo no rudzu miltiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Medu uzkarsē, lēni maisot, pievieno kopā ar maltām garšvielām izsijātus miltus.
Uz pannas sabrūnina cukuru.
Citronu sagriež mazos gabaliņos, remdenā ūdenī izšķīdina dzeramo sodu.
Mīklu labi samīca un uz pāris dienām atstāj siltā vietā.
Pirms cepšanas mīklu izveltnē plānā kārtā, izspiež figūras vai sagriež gabalos, cep vidējā siltumā uz labi ietaukotas plāts.
Ja vēlas, tad vēl karstas pārlej ar cukura glazūru.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.