piparkūku mīkla
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Nedaudz citādākas piparkūkas, kuras gatavo no rudzu miltiem.

Medu uzkarsē, lēni maisot, pievieno kopā ar maltām garšvielām izsijātus miltus.

Uz pannas sabrūnina cukuru.

Citronu sagriež mazos gabaliņos, remdenā ūdenī izšķīdina dzeramo sodu.

Mīklu labi samīca un uz pāris dienām atstāj siltā vietā.

Pirms cepšanas mīklu izveltnē plānā kārtā, izspiež figūras vai sagriež gabalos, cep vidējā siltumā uz labi ietaukotas plāts.

Ja vēlas, tad vēl karstas pārlej ar cukura glazūru.


Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form