40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
400 gsaldais krējums350 gdzērvenes300 gcukurs citrona miziņa vaniļa40 gželatīns
Sagatavošana
1
Krējumu saputo, pievieno ½ dzērvenes, cukuru, nedaudz vanilīna un uzbriedinātu, ūdens peldē izkausētu želatīnu.
2
Gatavo krēmu izlej uz paplātes plānā kārtiņā, lai sastingst. No pārējām dzērvenēm un želatīna gatavo dzērveņu želeju, kuru pārlej pāri krēmam.
3
Kad masa sastingusi, krēmu kopā ar želeju sarullē un sagriež gabaliņos.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit