Rutku - biešu salāti
Foto: Shutterstock
1.0000 1
Sarežģītība: viegli

Rutku - biešu salāti svaigēdājiem un veselīgi ēdājiem.

Rutkus nomizo, sarīvē, pieber sāli, liek aizvākotā traukā un sakrata līdz atdalās sula.

Pārkaisa nedaudz ar cukuru.

Bietes (nevārītas) nomizo, sarīvē uz smalkas rīves, pievieno sasmalcinātu ķiploku, ūdenī izšķīdinātu citronskābi, eļļu un liek klāt rutkiem.

Pēc tam salātos iemaisa sarīvētus ābolus.

Rotā ar zaļumiem.

Iesūtīja: Jasmīna

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form