Rutku - biešu salāti
Foto: Shutterstock
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 rutki
rutki
2
2 bietes
bietes
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
2
2 antonovkas āboli
antonovkas āboli
 
sāls
sāls
 
citronskābe
citronskābe
 
cukurs
cukurs
 
augu eļļa
augu eļļa
 
zaļumi
zaļumi
  • Biešu salāti
  • Dārzeņu salāti
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Svaigēšana
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Rutku - biešu salāti svaigēdājiem un veselīgi ēdājiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rutkus nomizo, sarīvē, pieber sāli, liek aizvākotā traukā un sakrata līdz atdalās sula.

    Pārkaisa nedaudz ar cukuru.

    Bietes (nevārītas) nomizo, sarīvē uz smalkas rīves, pievieno sasmalcinātu ķiploku, ūdenī izšķīdinātu citronskābi, eļļu un liek klāt rutkiem.

    Pēc tam salātos iemaisa sarīvētus ābolus.

    Rotā ar zaļumiem.

    Iesūtīja: Jasmīna

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form