Saldā cepumu desa ar marmelādi un lazdu riekstiem
Foto: Privātais ahīvs
2.2000 10
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 cepumu "Selga" paciņas
cepumu "Selga" paciņas
2
2 marmelādes "Vijolīte" paciņas
marmelādes "Vijolīte" paciņas
sauja
sauja lazdu riekstu kodoli
lazdu riekstu kodoli
1
1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
bundža iebiezinātā piena ar cukuru
50 g
50 g kausēts sviests
kausēts sviests
pēc garšas
pēc garšas kakao
kakao
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Citi saldēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Vislabāk saldo desu sarullēt un ielikt ledusskapī jau iepriekšējā vakarā, tad tā būs īpaši garda. Vienkārši pagatavojama našķa recepti iesaka Linda Kozlovska.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepumus ar rokām sadrupina mazos gabaliņos. Sagriež marmelādi nelielos gabaliņos.

    Visu saber bļodā kopā ar riekstiem, iebiezināto pienu, sviestu un kakao. Samaisa sastāvdaļas viendabīgā masā, masu sadala divās daļās.

    Pārliek no bļodas uz pārtikas plēves un stingri sarullē garenā desas formā.

    Liek ledusskapī uz pāris stundām vai uz visu nakti, tad izņem, iztin no pārtikas plēves, griež šķēlēs un mielojas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form