Foto: Shutterstock
Saldā maizīte ar magonēm maizes cepamajai mašīnai.
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 mlpiens2 ĒKolīveļļa2 ĒKcukurs1 TKsāls1.2 ĒKsausais piens1.5 TKraugs gkviešu milti100 gmagones150 gcukurs piens (lai pārsedz pildījuma saturu)

Sagatavošana

1

Pildījuma sastāvdaļas nedaudz pavāra.

2

Šoreiz ņēmu lielās rozīnes un arī vēl aprikozes. Tātad mīklu liek spainītī un ieslēdz mīklas režīmu. Kad pēc stundiņas (pēc režīma beigām vēl 1 stunda jāraudzē) mīkla ir uzrūgusi, ņemu to laukā un sadalu 4 daļās, kuras izrullē, uzliek virsū pildījumu, sarullē atpakaļ un saliek atpakaļ spainītī.

3

Tieši tā kā taisa parastās rožmaizītes vai magoņmaizītes - satin ruletītē - kopā sanāk 4 gab. un tad kārto spainītī vienu otrai virsū.

4

Cepu 14 programmā un uzliku 50 minūtes (10 minūtes pirms procesa beigām var pārsmērēt ar sakultu olas dzelteumu) un kādu laiku patur spainītī, lai nedaudz atdziest.

Iesūtīja: Luxe

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!