30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
pangasija garšvielas (zivij) rozmarīns dilles (kaltētas) Vidusjūras garšvielas vīns vai citrona sula vai citronu mērce
Sagatavošana
1
Atlaidinātu zivs fileju liek uz cepamās plāts, pārkaisa garšvielas - speciālā zivju, tad drusku rozmarīns, kaltētas dilles un drusku no Vidusjūras garšvielām.
2
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem, uz pannas neliek ne eļļu, ne sviestu, jo zivs tāpat trekna, reizēm uzlej nedaudz ūdens.
3
Cep ~ 20 minūtes. Gatavu pārslaka ar kādu vīna šļuku vai citrona sulu, vai arī Spilvas citronu mērci.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit