Foto: Shutterstock
Vieglai maltītei - saldēta pangasijas fileja garšvielās.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

pangasija garšvielas (zivij) rozmarīns dilles (kaltētas) Vidusjūras garšvielas vīns vai citrona sula vai citronu mērce

Sagatavošana

1

Atlaidinātu zivs fileju liek uz cepamās plāts, pārkaisa garšvielas - speciālā zivju, tad drusku rozmarīns, kaltētas dilles un drusku no Vidusjūras garšvielām.

2

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem, uz pannas neliek ne eļļu, ne sviestu, jo zivs tāpat trekna, reizēm uzlej nedaudz ūdens.

3

Cep ~ 20 minūtes. Gatavu pārslaka ar kādu vīna šļuku vai citrona sulu, vai arī Spilvas citronu mērci.


Iesūtīja:
abruks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!