Saldskābmaizes burgers ar ievārījumu un skābētiem kāpostiem
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Neskatoties uz to, ka latvieši ļoti iecienījuši burgerus, šo ēdienu esam pieraduši asociēt ar amerikāņu virtuvi. Lai piešķirtu burgeram latviskās tradīcijas, "Latvijas Pārtikas ražotājs" piedāvā patriotisku burgeru recepti no neierastām sastāvdaļām.

Trauciņā sajauc visas mērces sastāvdaļas.

Grilē vai apcep burgerkotletes no abām pusēm. Kad gatavas, liec pa siera šķēlei starp divām kotletītēm un uzsildi, lai siers izkūst. Apgrauzdē arī bekonu, līdz tas ir nedaudz kraukšķīgs.

Apgrauzdē maizīti uz grila vai tosterī.

Uz apakšējās maizītes liek mērci. Virsū liek salātlapas, plāni sagrieztas tomātu šķēles. Tad dubulto burgerkotletīti un uz tās – pa vienai ēdamkarotei dzērveņu ievārījuma. Tad kārta bekona šķēlei un druskai skābēto kāpostu.

Pārklāj ar otru maizes šķēli, pasniedz un bauda latviskās notis šajā gardajā ēdienā!

Comment Form