Sangrijas saldējums
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 pudele sarkanvīns
pudele sarkanvīns
120-150 ml
120-150 ml apelsīnu sula
apelsīnu sula
2 ĒK
2 ĒK laima sula
laima sula
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
2 saujas
2 saujas zemenes
zemenes
2-3
2-3 āboli
āboli
Piederumi:
 
saldējuma trauciņi un kociņi
saldējuma trauciņi un kociņi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Saldējums
  • Pasaules Virtuve
  • Šis nu ir tas kārums, kas garšos un paredzēts tiem, kam jau pilngadība – sangrijas saldējums, kuru kāri notiesāt tveicīgajās dienās. Izvēlies tādu vīnu, kam ir augļu notis. Ābolu un zemeņu vietā var izvēlēties ko citu, piemēram, bumbierus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā sulas krūzē ielej vīnu, pievieno apelsīnu sulu, laima sulu un cukuru – visu samaisa, līdz cukurs izšķīdis.

    Sangriju uzmanīgi salej saldējuma trauciņos, tā, lai tajos vēl atliktu vieta. Zemenes un ābolus sagriež nelielos gabaliņos un saber saldējuma trauciņos, lai augļi un ogas nogrimst.

    Saldējumu ieliek saldētavā, lai sasalst vismaz 4 stundas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form