Sangrijas saldējums
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Šis nu ir tas kārums, kas garšos un paredzēts tiem, kam jau pilngadība – sangrijas saldējums, kuru kāri notiesāt tveicīgajās dienās. Izvēlies tādu vīnu, kam ir augļu notis. Ābolu un zemeņu vietā var izvēlēties ko citu, piemēram, bumbierus.

Lielā sulas krūzē ielej vīnu, pievieno apelsīnu sulu, laima sulu un cukuru – visu samaisa, līdz cukurs izšķīdis.

Sangriju uzmanīgi salej saldējuma trauciņos, tā, lai tajos vēl atliktu vieta. Zemenes un ābolus sagriež nelielos gabaliņos un saber saldējuma trauciņos, lai augļi un ogas nogrimst.

Saldējumu ieliek saldētavā, lai sasalst vismaz 4 stundas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form